Έπιπλα Pro-Home

Για την Pro-Home, το εργοστάσιο επίπλων με έδρα τη Θεσσαλονίκη, «Το σπίτι δεν είναι απλά ένας χώρος. Είναι συναίσθημα». Για τον λόγο αυτό φροντίζουμε εδώ και δεκαετίες να σας παρέχουμε έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που θα σας προσφέρουν κάτι περισσότερο από πρακτικότητα.

Το ξεκίνημα

Η εταιρεία Pro-Home ιδρύθηκε το 1994 στη Θεσσαλονίκη, από τον Γεώργιο Προσκυνητόπουλο, και δραστηριοποιήθηκε στον χώρο του επίπλου, στεγασμένη σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή «ΤΙΤΑΝ».
Επιλέξαμε αυτή την περιοχή, καθώς εκεί στεγάζεται ένα άρτια εξοπλισμένο εργοστάσιο, το οποίο υποστηρίζει κάθε κατασκευή επίπλου, με σύγχρονο και μοντέρνο design. Διαθέτει, επίσης, έναν μεγάλο εκθεσιακό χώρο, ο οποίος μας επιτρέπει να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις για τα έπιπλα που θα επιλέξουν οι πελάτες μας για τον χώρο τους.
Ο εκθεσιακός μας χώρος διαθέτει έπιπλα υψηλής αισθητικής, που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας και, σε συνδυασμό με τη μελέτη του εκάστοτε χώρου, μπορούμε να δώσουμε λύσεις για ιδιαίτερες κατασκευές, αλλά και λύσεις με χαμηλό κόστος.
Η ιστορία της εταιρείας μας φέρει την υπογραφή χιλιάδων ευχαριστημένων πελατών όλα αυτά τα χρόνια.
Θέλοντας να προσφέρουμε ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση σε όσους μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, δημιουργήσαμε και έναν δεύτερο εκθεσιακό χώρο επίπλων, ο οποίος βρίσκεται στην Καλαμαριά και συγκεκριμένα στην οδό Αδριανουπόλεως 45.

Καλωσήρθατε στην Pro Home!

Τι μας κάνει ξεχωριστούς

Δεν σταματήσαμε, όμως, εκεί. Η εταιρεία μας πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Θέλοντας να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη κάλυψη των δικών σας αναγκών, βλέπουμε πέρα από την απλή διακόσμηση του χώρου σας.

Συζητάμε μαζί σας. Μαθαίνουμε τον τρόπο ζωής σας, τις συνήθειες και τις ανάγκες σας και σας βοηθάμε να επιλέξετε τα έπιπλα, που θα συνθέσουν το σπίτι των ονείρων σας. Έπιπλα που ανταποκρίνονται στην αισθητική σας και αντικατοπτρίζουν την δική σας ξεχωριστή προσωπικότητα.

Γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά πως το σπίτι μας είναι ο καθρέφτης μας.

Καλωσήρθατε στην Pro Home, λοιπόν! Καλωσήρθατε στο σπίτι σας!

Επιλέγοντας εμάς, θα έχετε στη διάθεσή σας καταρτισμένους διακοσμητές, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν να καλύψετε τις αισθητικές και πρακτικές ανάγκες σας, έτσι ώστε να μεταμορφωθεί ο χώρος σας στο ζεστό σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν.

Με την πολυετή εμπειρία μας, καθιερωθήκαμε στον χώρο του επίπλου ως συνώνυμο της εμπιστοσύνης και της διαχρονικότητας. Έτσι, σήμερα είμαστε σε θέση να απαντήσουμε σε οτιδήποτε χρειάζεστε και να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας.

Δημιουργούμε ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις, που κρατούν για χρόνια.

Ποιο είναι το όραμά μας για το μέλλον

 

Ο απώτερος σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε και να σας προσφέρουμε έπιπλα τόσο μοναδικά, όσο και εσείς οι ίδιοι.

Έπιπλα που ξεχωρίζουν για την ασύγκριτη ποιότητά τους, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Γιατί μας ενδιαφέρει πραγματικά να έχετε πάντα το καλύτερο.

Εδώ και σχεδόν 3 δεκαετίες, συνεχίζουμε δυναμικά την πορεία μας, με εμπειρία και ειλικρίνεια, για να σας προσφέρουμε το καλύτερο. Έχουμε πραγματικό πάθος για αυτό που κάνουμε. Γι’ αυτό και συνεχίζουμε πιο ενθουσιώδεις από ποτέ, για να φροντίσουμε εσάς και τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε τα καταστήματά μας σε δυτική και ανατολική Θεσσαλονίκη και βρείτε ποιοτικά έπιπλα, που θα συνθέσουν το σπίτι των ονείρων σας